Slöjdmagasinet blogg

Så in i själen – resan börjar inom dig

Bok: Så in i själen - resan börjar inom dig.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Den viktigaste resan börjar inom dig – i djupet av din själ.

I den här boken, Så in i själen tar Agneta Sjödin med dig på en utforskande resa – in i dig själv och din själ. Som författare och programledare har hon ägnat en stor del av yrkeslivet åt möten med nya platser och människor världen över, genom att utforska både sina egna och andras vändpunkter. 

Hennes vän, författaren Paulo Coelho gav henne ett uppdrag 2004: Vandra pilgrimsleden till Santiago de Compostela. Ensam. Till en början kändes det läskigt och osäkert men det var just där och då som hon insåg att det bara var hon – och ingen annan – som kunde möta sig själv. Vandringen blev en milstolpe och en vändpunkt. ”Jag har alltid varit en sökare. Har sökt efter att förstå, lära mig, veta mer, känna djupare.”

I succépodden Så in i själen har hon intervjuat en rad kända och okända på temat själen. I boken delar hon generöst med sig av sina egna och andras insikter och de verktyg som fungerat. Du får lära dig att ställa de viktiga frågorna som kan göra dig modigare, mer sann. Förhoppningsvis kan det hjälpa dig på vägen till en ännu bättre inre kontakt för att hitta bygga upp en bra och kärleksfull relation till dig själv.

”Det är svårt att finna lyckan inom sig, men det är omöjligt att finna den någon annanstans”

Agneta Sjödin är född 1967 i Glada Hudik, Hudiksvall. Hon är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler och har jobbat som programledare sedan 1990-talet. Hon har också skrivit en rad hyllade romaner och faktaböcker. Sedan i december 2020 leder hon succépodden Så in i själen varje vecka.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.