Slöjdmagasinet blogg

Skandinaviskt broderi

Bok: Skandinaviskt broderi.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

35 projekt att sy och brodera.

Alla som är lite ovana att sy kommer att märka hur avkopplande det är att brodera när de ser innehållet i denna bok.

I denna vackra bok finner du 35 dekorativa och praktiska sömnadsprojekt med broderier och applikationer inspirerade av skandinavisk design och nordisk handarbetstradition.

Skandinaviskt broderi vänder sig till både nybörjare och erfarna handarbetare och innehåller projekt för alla kunskapsnivåer. Ett enkelt, stilsäkert formspråk och utsökta tolkningar av nordisk design gör boken till ett måste för dig som tycker om att sy och brodera.

Alla projekt i boken har steg för steg-instruktioner och en stygnguide som visar hur du går tillväga med olika stygn.

Brodera och sy t.ex. filtväska, väska med maskrosboll, praktisk vedhållare, användbar tygpåse, bonad, skyddande överdrag för galge, dekorativa renar, julgransprydnader julstrumpor, hyllbård, förkläde, kökshandduk, bordslöpare, tovade och broderade tofflor, dekorative broderad krage, tovade vantar, babyskor, linneklänning till 6-7 åring, kudde, kuddöverdrag, påslakan, stolsdyna och mycket mera så här finns något för alla smaker och behov.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.