Slöjdblogg: Dekorera ägg

Dekorera ägg
Dekorera ägg

Detta är en underbar bok. Här får du lära dig att dekorerar äggets unika yta och form och varje ägg blir unikt.

Sätten att färga och dekorera ägg är många, lite olika från land till land. De flesta har nog som barn målat ägg vid påsk. Men att hantera ett ägg är ett klurigt företag en liten, begränsad yta med en speciell form.

I boken Dekorera ägg får du följa hela processen fram till olika fantasifulla och färgglatt dekorerade ägg. Boken fokuserar främst på påskhögtiden men kan förstås användas året runt!

Insidesbild ur boken: Dekorera ägg
Insidesbild ur boken: Dekorera ägg

I korta texter och med instruktiva bilder presenteras olika tekniker, verktyg som behövs och material till färgning och dekorering, utan stora kostnader och oftast med det man har till hands hemma i köket. Boken avslutas med en rad tips om annat påskskoj.

Insidesbild ur boken: Dekorera ägg
Insidesbild ur boken: Dekorera ägg

Boken är riktad till hantverksintresserade, barnfamiljer och alla vuxna som arbetar med barn. Fast så klart, åldern har här ingen betydelse!

Titel: Dekorera ägg
Författare: Marie Widén
ISBN: 9789178435760
Förlag: Bokförlaget Arena
Antal sidor: 60. Inbunden
Tryckår: 2023

KÖP BOKEN DEKORERA ÄGG!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Annonsinformation
Titlarna i denna text är utvalda av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.


AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.