Slöjdblogg: Lev på din kreativitet

10 tips för att leva på din kreativitet
10 tips för att leva på din kreativitet

Boken ”10 tips för att leva på din kreativitet” innehåller handfasta råd och är proppfull med konkreta tips och full av framför allt inspiration.

Råden som finns i boken kan användas på författarskap och mycket mer än som t.ex. måleri, fotografi osv. Den innehåller verkligen allt en kreativ person behöver tänka på för att kunna livnära sig på sitt skapande. Hur man blir mer produktiv, hittar sin egen kreativa nisch, hanterar dåliga tider och marknadsför sig rätt är ett urval av saker som tas upp i boken. Författarna lyckas också belysa ämnet inkomst och ekonomi så att läsaren vill veta mer.

Boken är intressant, lärorik och berättar om sitt ämne så att jag som läsare blir inspirerad av innehållet. Det kommer att visa att det inte alls är omöjligt att leva på ett kreativt yrke.

Drömmer du om att förvandla din kreativa hobby till ditt yrke? Eller undrar du om det överhuvudtaget går, trots vad folk i din omgivning säger?

I den här boken får du handfasta råd av tre proffs, med sammanlagt 37 års erfarenhet av bokbranschen. Författaren Kim M. Kimselius, lektören Lennart Guldbrandsson och bokutgivningscoachen Kristina Svensson avslöjar de hemliga knepen för att kunna arbeta med det de älskar att göra. Hur får man en stadig inkomst? Vad är den viktigaste förutsättningen för att bli riktigt produktiv?

Sagt om Kim: ”Kim är en fanatisk förebild för alla blivande och varande författare.”
Sagt om Kristina: ”Kristina är en pärla, erfaren, trevlig och dessutom mycket rolig.”
Sagt om Lennart: ”Lennart skriver lättläst, underhållande och initierande om ämnet.”


Titel: 10 tips för att leva på din kreativitet
Författare: Kim M. Kimselius, Kristina Svensson, Lennart Guldbrandsson
ISBN: 9789186485757
Förlag: Roslagstext
Antal sidor: 229, Inbunden
Tryckår: 2017

KÖP BOKEN: 10 tips för att leva på din kreativitet

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Annonsinformation
Titeln i denna text är utvald av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!