Slöjdblogg: Vi snickrar

Snickra tillsammans! Vi snickrar innehåller 21 lättbyggda projekt med tydliga ritningar och steg för steg-bilder. Många projekt är så enkla att göra att barnen i åldern 6-9 år klarar det själva.

Gör en egen gunga, bygg en säng till gosedjuren, snickra en leksakslåda, en liten sittpall, ett garage till småbilarna, ett bollmål, en egen fågelholk eller ett par styltor – välj bland många roliga saker som är lätta att snickra ihop.

Boken är svensktextad och består av 32 sidor djupgående information. 


Titel: Vi snickrar – 21 lättbyggda projekt
Författare: Anders Jeppsson
ISBN: 9789155271718
Förlag: Semic förlag
Antal sidor: 32, Spiral
Tryckår: 2023

KÖP BOKEN VI SNICKRAR!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Tidigare utgivningar som Anders Jeppsson get ut:
Läs mer om: Stora boken om att snickra (2022).
Övriga titlar tillfälligt slut.


Annonsinformation
Titlarna i denna text är utvalda av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.


AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.