Slöjdblogg: Skapa i betong

Kreativa projekt för hem och trädgård.

Sania Hedengren och Susanna Zackes kan verkligen kalla sig betong proffsen. I deras nya bok Skapa i betong inspirerar de läsarna att gjuta projekt till hem och trädgård.

Dags att vara kreativ! Betong är tåligt, stilrent och lätt att inreda med – det går aldrig ur tiden. Tillverka enkla saker, allt från små inredningsdetaljer till större projekt för ute- och innemiljö. Bokens innehåll visar att det är roligt att vara kreativ i sitt skapande.

Förnya ditt hem med snygga glasunderlägg, charmiga trädgårdsplattor och ett tjusigt sidobord. Gjut vackra dekorationer att hänga upp på väggen eller olika grönsaker som blir trevliga bordsdekorationer. Skapa otal olika underbara ljusstakar med former från rokokon som blir uppskattade presenter.

Boken innehåller tydliga instruktioner och spännande projekt för alla smaker.


Sania och Susanna är enormt idérika och produktiva, har tillsammans gett ut följande titlar;

Ljus, lyktor & ljusstakar (2021)
Virka sjalar väskor kuddar & annat (2020)
Makramé knyt virka & skapa med garn (2019)
Snabbvirkat (2014)
Hemslöjd på nytt sätt (2013)
Garnnystan & tygtravar (2012)
Garn Garn Garn (2011)
Betong en helgjuten hobby (2009)
Många fler titlar…


Titel: Skapa i betong
Författare: Sania Hedengren, Susanna Zacke
ISBN: 9789155271664
Förlag: Bokförlaget Semic
Antal sidor: 112, Inbunden
Tryckår: 2023

KÖP BOKEN: SKAPA I BETONG!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Annonsinformation
Titeln i denna text är utvald av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.