Slöjdmagasinet blogg

Sticka mössor halsdukar och vantar

Bok: Sticka mössor, halsdukar och vantar.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Stickmys som värmer!

Boken innehåller 20 olika gosiga stickprojekt som kan kombineras på 8 olika sätt. Koppla av från vardagen genom att sticka mysiga och användbara mössor, vantar, halsdukar och annat.

För nybörjaren finns här enkla, snygga och roliga projekt att sticka i tjockare ullgarn och för den mer vana stickaren finns avancerade projekt i tunnare garn och vackra mönster.

Läckra och smarta uppsättningar av stickade plagg som alla kommer att älska. En mössa eller en sjal kan ge dig en helt ny look – och när man dessutom kan kombinera dem blir det ju dubbelt så snyggt!

Sticka pilsvärmare, tofflor, olika mössor – basker Selma & turbanmössan Camilla, finger och tumvantar – torgvantar Astrid, lättstickade sjalar – tubsjal, sockor, pannband, halsdukar med kapushong och så vidare och alla plagg är designade i trendig nordisk stil.

Koppla av och stickad denna lättstickade trekantsjal med dekorativa tofsar. Den går jättesnabbt att sticka och då kan du göra flera när du håller på.

Tack vare detaljerade beskrivningar och ett illustrerat avsnitt om stickningens grundtekniker kan vem som helst hänga med och sticka bokens alla sköna, snygga och praktiska projekt.

Boken Sticka mössor, halsdukar och vantar ger en trevlig stickupplevelse!

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!