Slöjdmagasinet blogg

Sticka till barn

Bok: Sticka till barn.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Magiska maskor!

Boken innehåller 21 olika söta och tuffa stickprojekt för både pojkar och flickor med beskrivningar till modeller för baby och barn i storlekarna 56-152. Modellerna är framtagna med inspiration från Skandinavien.

Sticka vantar till klänningar, från sjalar till koftor, från filtar till mössor – projekten får varje stickares hjärta att ta ett glädjeskutt. Sticka Kalle snuttekanin, Ronjas fuskpolo med fläta, Tommy blöjbyxa, Sofia benvärmare, Margareta trekantsjal med tofsar, Bosse gosemonster mm.

Sticka Karlsson tröjan med praktisk magficka i storlekarna: 56-152.

Boken innehåller praktiska diagram och stickmönster för lyckade resultat.

Njut av stickandet!

Insidesbilder ur boken Sticka till barn.
Insidesbilder ur boken Sticka till barn.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.