Slöjdmagasinet blogg

Virkade vänner dina kompisar

Bok: Virkade vänner dina kompisar

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Serietidningsfigurer, filmhjältar och andra populära figurer som du kan virka

Detta är Sophie Kirschbaum andra virkbok med älskade seriefigurer, filmhjältar och andra välkända figurer. Och det är en mycket uppskattad virkbok med alla legendariska figurer från 80-talet och 90-talet, många är tidlösa figurer och som vi aldrig kommer sluta tycka om. Nu kan du virka dem!

Man kan aldrig få för många virkade vänner!

Tillbaka till barndomen – Nu kan du virka några av de mest omtyckta figurerna från tecknade serier och barnfilmer. Här finns både välkända, tidlösa figurer och nya, spännande vänner. Här finns figurer för alla barn, stora såväl som små!

Virka den svenska barndomsikonen Världens starkaste flicka som kunde lyfta bl.a. en stor häst.

Boken innehåller dessutom en grundläggande virkskola och fungerar därför perfekt för nybörjaren.

Fram med virknålen och använd restgarner! Börja skapa figurer som du kan ge bort som present och du de kommer garanterat bli uppskattade och omtyckta.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.