Slöjdmagasinet blogg

Vackra halsband att göra själv

Vackra halsband att göra själv

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Med pärlor, lera, knappar och plast gör vackra halsband.

Två pysselproffs delar med sig av sina roligaste idéer och smartaste tips för vackra halsband att göra själv! Boken innehåller mängder med halsbandsprojekt i olika tekniker och material.

Vad sägs om att göra egna pärlor av lera, berlocker i form av gulliga donuts, coola fotoramar eller snygga origamifigurer? Varför inte testa den magiska krympplasten, som skapar miniatyrer av allt ifrån paraplyer till hus?

Med bokens beskrivningar som bas kan du sedan utveckla din alldeles egen design. Att skapa egna halsband är lustfyllt och lätt!

Nu kommer den efterlängtade uppföljaren till succéboken Vackra armband att göra själv. Perfekt present till den pyssliga vännen eller till dig som söker en kreativ och avkopplande hobby.

Karin Schaefer har också gett ut titlarna:
Vackra armband att göra själv (2022)
Pyssla med mig! (2014)

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!