Vildmarkströjor

Bok: Vildmarkströjor.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Varma tröjor till friluftsfolk och äventyrare.

Detta är Linka Neumann första stickbok där hon stickar och skapar mönster till härliga värmande tröjor. Boken Vildmarkströjor blev en enorm succé! Den har översatts till både ryska, tyska, danska, finska och svenska.

Boken lär dig att sticka riktigt slitstarka och varma tröjor och koftor, gjorda för ett aktivt friluftsliv. Dessa tröjor håller dig varm och torr i alla väder, på såväl korta som långa äventyr.

Den här boken lär dig att sticka riktigt slitstarka och varma tröjor och koftor, gjorda för ett aktivt friluftsliv. Dessa tröjor håller dig varm och torr i alla väder, på såväl korta som långa äventyr.

Foyka trøjan är inspirerad av yrsnö och mönstret ger en fanrastisk verklighetsupplevelse. Våga prova att sticka med olika färgställningar.

Designern Linka Neumann använder ett robust och tåligt garn från norska och isländska får, för att tröjorna ska tåla både vind och regn. Förutom mönster och stickbeskrivningar är boken full av fantastiska fotografier på de snygga tröjorna i vackra och inspirerande miljöer.

Linka Neumann (f. 1990) stickar och skapar mönster till härliga värmande tröjor.

Detta mönster Suap är Linka Neumann första design, Vildmarkströjan med tassar, har en speciell plats i hennes hjärta. Tröjan är upkallade efter en av mina favorithundar från barndomen.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.