Mera vildmarkströjor

Mera vildmarkströjor

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Äventyret fortsätter med varma tröjor till små och stora äventyrare.

En fantastiskt inspirerande stickbok för både stora och små som trivs i naturen och vill hålla sig varma. Det kliar riktigt i fingrarna att få hem boken och sedan planera för de tröjor som borde hinna bli till mjuka härliga julklappar.

Boken innehåller 26 inspirerande stickprojekt för både barn- och vuxenstorlekar. Sticka också koftor, vantar, mössor och mycket mer. Förutom mönster och stickbeskrivningar är boken full av fantastiska fotografier på de snygga tröjorna i vackra och inspirerande miljöer. Beskrivningar till tröjor med isbjörnsmönster, vargmotiv mm. Sticka med isydd ärm eller med raglanärm. Inspireras!

Norsk skogströja och tröjan ”Svartulv” i barnstorlek från 1–10 år. Värmande och robusta barntröjor behövs för de små äventyrare med hög aktivitetsnivå. Storleken på barn varierar i samma ålder varierar väldigt. Viktigt att du tar barnets mått för att kunna sticks ett plagg med passande storlek. 

“Vildmarksäventyret och sticksuccén fortsätter!”

En tröja som ger känslan av att ha ett smycke runt halsen. Inspirationen till mönstret kommer från en drömfångare och gav tröjan namnet efter det nordamerikanska folket hopi. En tröja att känna sig fin i varje gång den används.

Variera mönstret med olika bakgrundsfärger och få härliga färgeffekter. Beskrivning i storlekarna S till XXL. Sticka med rundstickor.

Mönstret heter Føyka är inspirerat av yrsnö och du kan sticka den som en kofta med knäppning eller utan som en tröja.

Designern Linka Neumann använder robusta och tåliga ullgarner från norska och isländska får för att tröjorna ska tåla både vind och regn. Hon skapar otroliga mönster inspirerad av traditioner och naturen. Dessa tröjor håller dig varm och torr i alla väder.

Sticka & njut av värmande härliga vildmarkströjor!

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.