Julstämning hos Tilda

Bok: Julstämning hos Tilda.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Julstämning hos Tilda är en skattkista för alla som längtar efter julpyssel. Här hittar du flera av de klassiska, oemotståndliga Tildafigurerna, som tomtar och juliga änglar, men också julgranspynt, julstrumpor, julkortshållare och annat som hör julen till.

Ingen kan skapa julstämning som Tone Finnanger och hennes vid det här laget världsberömda koncept Tilda. När Tilda fixar jul hemma förgylls naturligtvis varje rum av de karakteristiska långsmala Tildatomtarna och änglarna med sina outgrundliga ansiktsuttryck.

I denna bok får du inspiration och mönster till alla dessa figurer, liksom adventskalendrar, julgranspynt, julsockor och annat som hör julen till. Gör julklappar och ge bort dem.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.