Slöjdblogg: Tova med mig!

Det kom ett bokpaket från bokförlaget Whip media innehållande en ny bok om torrtovning (nåltovning). Tusen tack förlag Whip media för boken ni skickade. Det riktigt kliar i fingrarna att börja med nåltovning.

Boken Tova med mig! passar både nybörjare och mer vana nåltovare, och innehåller beskrivningar från grund till proffs. Inga särskilda förkunskaper behövs!

Att nåltova är en enkel, glädjefull hobby som också är enormt beroendeframkallande. Det är bara fantasin och ditt tålamod som sätter gränsen.

Bok: Tova med mig!

Boken Tova med mig! har Tatiana Jonasson skrivit och hon har sysslat med torrtovning av ull under många år. Hon brinner för att dela med sig av sina kunskaper så du ska inspireras till att börja nåltova. Hon visar dig nya intressant detaljer och tekniker.

Titel: Tova med mig!
Författare: Tatiana Jonasson
ISBN: 9789189707061
Utgivare: Whip media
Antal sidor: 28
Tryckår: 2022
Bindning: Häftad

Köp boken – TOVA MED MIG!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken på Adlibris!
Köp boken på Bokus!
Köp boken på Bookoutlet!

Insidesbild ur boken: Tova med mig!

Innehållet är pedagogiskt upplagd med tydliga beskrivningar till en nåltovad bedårande och verklighetstrogen igelkott med taggar, en charmig katt och en naturtrogen ekorre med yvig svans.

Förteckning av allt du behöver med verktyg och material. Med steg för steg beskrivningar med tydliga texter och fotografier som visar i detalj på hur du gör t.ex. tassar med klor, taggar, nosen mm. En beskrivning kan t.ex. innehålla upp till ca 60tal fotografier.

Med boken Tova med mig! kommer du lära dig torrtova och sedan kommer du inspireras att själv skapa egna tovade skapelser.

Visst är ekorren bedårande!


Annonsinformation
Titeln i denna text är utvalda av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.

AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.