Slöjdblogg: Vildmarksstickning…

Tredje boken utkommen!

Vildmarksäventyret och sticksuccén fortsätter! Nu har boken Vildmarksstickning utkommit. Linka Neumann som är känd för sina varma vildmarkströjor och vackra stickmönster. Och denna gång blev det en inredningsstickbok innehållande beskrivningar till kuddar, plädar och bonader att pryda bostaden, fritidshuset, torpet eller varför inte husvagnen eller husbilen som är så populär.

Hennes tredje bok innehåller över 25 stickprojekt med vackra och rustika inredningsdetaljer för hemmet. Mönstrade kuddar, varma plädar i olika storlekar och dekorativa bonader. Denna bok skiljer sig från de övriga genom att beskrivningarna är enklare att sticka, du behöver t.ex. inte räkna maskor till olika storlekar utan du stickar raka stycken.

Linka inspireras av traditioner och naturen och skapar egna mönster med karakteristiska färgkombinationer och modern touch. Denna bok innehåller mer lek med mönstren, olika kombination på nya sätt och de har fått nya användningsområden.

Alla projekt i boken stickas med norska och isländska ullgarner, för ett slitstarkt, hållbart och vackert hem. Det går åt ganska mycket garn till de olika projekten i denna nya bok Vildmarksstickning. Innan du köper garn så gör en djupdykning i dina garnlager.

Återbruka det du har hemma för det gör inget om du använder restgarner av andra färgbad eller om det är ett annat garn och är det tunt sticka dubbelt. Restgarnet kan du använda ör en ett varv här och var. Sedan får du egna personliga kuddar, plädar, bonader och grytlappar att inreda med och hemstickat gör att det blir mer personligt, spännande och kreativt och våga variera färgkombinationer.

Boken innehåller beskrivning för hur du avslutar plädarna med fransar och för bonad så hittar du upphängningstips i boken.

Titel: Vildmarksstickning
Författare: Linka Neumann
ISBN: 9789180183680
Förlag: Lind & Co
Antal sidor: 174. Inbunden
Tryckår: 2022

KÖP BOKEN - VILDMARKSSTICKNING!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Kolla också in Linkas två andra titlar!

Det övriga två stickböckerna som Linka Neumann gett ut heter:
Vildmarkströjor (2020) & Mera Vildmarkströjor (2021).

Båda stickböckerna innehåller förutom mönster och stickbeskrivningar på härliga tröjor och koftor till olika åldrar och de är presenterade i fantastiska miljöer med underbara fotografier. Du får lära dig sticka med tjocka ullgarner och flerfärgsstickning på rundstickor och det går fort och det är inte alls svårt.

Titel: Vildmarkströjor
Författare: Linka Neumann
ISBN: 9789178616961
Förlag: Lind & Co
Antal sidor: 145. Inbunden
Tryckår: 2020

KÖP BOKEN – VILDMARKSTRÖJOR!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Titel: Mera Vildmarkströjor
Författare: Linka Neumann
ISBN: 99789179035013
Förlag: Lind & Co
Antal sidor: 145. Inbunden
Tryckår: 2021

KÖP BOKEN – MERA VILDMARKSTRÖJOR!

Klicka på annonslänkarna och se lägsta priset!
Köp boken av Adlibris!
Köp boken av Bokus!
Köp boken av Bookoutlet!


Annonsinformation
Titlarna i denna text är utvalda av Slöjdmagasinet, utan påverkan av någon extern part. Syftet är att du som läsare enkelt ska kunna länka dig vidare till externa sidor där du kan läsa mer, eller köpa det vi skriver om. Annonslänkar (märkta med ”annons”) leder till externa nätbutiker där Slöjdmagasinet får en provision och intäkterna bidrar till att finansiera Slöjdmagasinet.


AnneSofie med Slöjdmagasinet
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Kloka ord
Fler inlägg

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!