Slöjdmagasinet blogg

Smartast i familjen

Bok: Smartast i familjen.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

Fredrik ”Filiokus Fredrik” Eklöv är Sveriges kluringsmästare nummer ett med hela Sverige som arbetsfält. Hans interaktiva trolleri- och buktalerishower lockar en bred publik i alla åldrar. Fredrik kan inte få nog av kluringar och i Smartast i familjen bjuder han på sina favoriter. Både gamla klassiker och nya med en modern twist.

Fredrik berättar att han alltid gillat kluringar! Pirret och glädjen jag känner inför utmaningar gör att jag inte kan få nog. Det är något alldeles speciellt med att hitta nya utmaningar och veta att lösningen finns där. Ibland är svaret lättare att hitta och andra gånger för jag kämpa. Kör jag riktigt fast tar jag min familj eller vänner till hjälp. Där finns en annan anledning till att jag gillar det här så mycket – glädjen i att lösa kluringar tillsammans med andra. Oslagbart!

Succéserien Smartast i familjen bjuder på underhållande hjärngympa att lösa själv eller tillsammans med andra. Håll hjärnan i trim med utmaningar för alla. Här finns kluringar och tankenötter av alla tänkbara slag, knepiga gåtor och roliga tricks. Dessutom frågor som testar allmänbildningen där du har kul samtidigt som du lär dig saker om Sverige. Kul och klurigt för hela familjen!

Ta skärmpaus! Den här boken hjälper dig att ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor – 100 % skärmfritt!

Utmaningar, quiz och roliga tricks för alla – granterat skärmfritt!

En ny bok i den fantastiska serien som hjälper dig att ha kul utan datorer, mobiler och surfplattor – 100 % skärmfritt! Välkommen till succéserien Smartast i familjen, som bjuder på teknikfritt umgänge som är enkelt och roligt.

Använd saker som finns hemma. Det behövs inga specialprylar. Här finns utmaningar, quiz och tankenötter, från superlätt till jättesvårt – alla kan hitta något som passar. Dessutom knäppa partytricks att pröva! En riktigt rolig bok som räcker länge.

________________________________________________________________________

Fredrik ”Filiokus Fredrik” Cattani reser Sverige runt och underhåller barnfamiljer med sina interaktiva trolleri- och buktalerishower. Kluringar är Fredriks specialitet och i sina kluringsböcker han har samlat de bästa klassikerna och nya utmaningar.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.