Slöjdmagasinet blogg

Solveigs vanthäfte 7 – Tema Island

Bok: Solveigs vanthäfte 7.

Köp av Slöjdmagasinets samarbetspartners:

Obs! Med reservation för att titeln kan vara tillfälligt slut eller slutsåld!

2020 är det 10 år sedan den första Vantboken – Solveigs vantar kom ut.

Sedan dess har Solveig Larsson kommit ut med elva vantböcker. Återigen har hon inspirerats av naturen och i denna bok är det Island som har inspirerat till helt nya vantmönster.

10 av de 23 mönstren är inspirerade av Island. Övriga mönster är inspirerade av andra öar. Med vantmönstren följer stickbeskrivningar och inspirationsbilder. Vantarna som Solveig stickar är personliga och unika.

Hoppas att du med hjälp av den här boken ska inspireras att sticka vantar, rita egna mönster och på det sättet föra stickningstraditionen vidare.

Kloka ord
Om mig

Mitt namn är AnneSofie Ampén och är mer känd som ”AnneSofie med Slöjdmagasinet”. För över 20 år sedan startade jag Slöjdmagasinet på Internet som först var en samlingsplats med information om slöjd och som jag förövrigt tilldelades Stockholms läns landstings kulturstipendium för, med en prissumman på 80 000 kr.

Jag vill få nyhetsbrev!

Signa upp Dig på Slöjdmagasinets nyhetsbrev, helt kostnadsfritt!

Var lugn, jag skickar inget skräp eller spam! Du kan avsluta Slöjdmagasinets nyhetsbrev när Du vill! Och Du, kolla regelbundet in Slöjdmagasinets bokblogg!

Vi bryr oss om din integritet

Slöjdmagasinet och våra samarbetspartners behöver ditt godkännande. För att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt använder vi och våra partners cookies på denna webbplats. För att kunna analysera användningen av webbplatsen, annonseringen och de sociala medierna.